World Bboy Classic is één van Nederlands grootste break-events dat jaarlijks plaatsvindt in Eindhoven en het hele jaar door qualifiers heeft over de hele wereld.

RESPONSIVE WORDPRESS WEBSITE

 

World Bboy Classic gebruikt de website voor het communiceren van informatie over het event, het managen van inschrijvingen en het kunnen weergeven van beeldmateriaal van sponsoren. De website straalt de sfeer uit van het event en zal veel mobiel worden gebruikt.

Responsive

De World Bboy Classic site wordt veel gebruikt op mobiel om snel iets op te zoeken of te bekijken, het is dus belangrijk dat het mobiel net zo goed werkt als op desktop.

Inschrijvingen

Voor de competitie kunnen de dansers zich inschrijven op de website. De inschrijvingen komen automatisch in een lijst op de site, en deelnemers komen op de mailinglist.

Visueel

Het doel is het publiek van WBC te prikkelen met de visuele presentatie: swipe door de deelnemers, bekijk de video en vind snel de info die je nodig hebt.

“Een visueel prikkelende website met veel ruimte voor (sponsor)beelden, een inschrijvings-functionaliteit en daarnaast gebruiksvriendelijk.”


Iets soortgelijks hebben? Ik hoor het graag!